Värmetransfer

Vid värmetransfer trycks bilden på en film och pressas på tröjan eller tyget vid en temperatur på 100°C-150°C. Värmetransfer används främst för att trycka loggor på arbetskläder och reklamkläder. Perfekt för applicering av sponsorloggor, nummer och namn på idrottskläder och lagskostym. Användningsområdet för värmetransfer är mycket brett, från kläder till paraplyer.

Digitaltryck

Digitaltryck är en av de tekniker som har skapat en hel del förvirring bland dem som inte är bekanta med tryckning. Digitaltryck är inte en specifik typ av tryckningsteknik när det gäller hur designen trycks på materialet. Digitaltryck kombinerar olika tekniker, men den största skillnaden mellan digital- och traditionellt tryck är att det inte finns någon tryckform. En annan egenskap är möjligheten att använda variabla data vid tryckningen.

Sublimeringstryck

Letar du efter långvariga tryckprodukter med olika färger och hög upplösning? Grafiska kläder med den bästa designen, hemdekorering och annonsskärmar tillverkas med hjälp av färgsublimeringsprocessen för att uppnå en levande och hållbar grafik. Det innebär att under sublimeringen omvandlas konstverket till en gas som överförs med värmepress vid en hög temperatur på föremålet. Till skillnad från traditionella tryckningsmetoder finns vätskan inte med i processen.

Vi söker en representant till vårt team i Sverige.

– aktiv försäljning
– att upprätthålla relationer med företagskunder och hitta nya företagskunder
– att identifiera kundernas behov och tillhandahålla den bästa lösningen
enligt kundens information. Bland kunderna finns företag, byggherrar,
myndigheter, kommuner och privatpersoner.
– att genomföra effektiva försäljningsförhandlingar och utarbeta erbjudanden.
– rapportering och underhåll av dokumentation
– deltagande i offentliga upphandlingar och sammanställning av offentliga upphandlingar

Kontakta oss gärna om det kan vara något för dig.

Fyll i formuläret

Vajad infot või pakkumist?

Midagi pole selge?

Võtke meiega julgelt ühendust ja vastan meeleldi kõikidele teie küsimustele.