Lämpösiirtopaino

Lämpösiirtopaino paitaan tai kankaaseen, kuva painetaan kalvoon ja siirretään paitaan tai kankaaseen 100°C-150°C lämpötilassa. Lämpösiirtopainoa käytetään lähinnä työ- ja mainosvaatteisiin logojen painamiseen. Soveltuu hyvin urheilu- ja tiimivaatteisiin sponsorilogojen, numeroiden ja nimien painamiseen. Lämpösiirtopainon käyttöalue on hyvin laaja, ulottuen vaateista mm. sateenvarjoihin.

Digipaino

Digipaino on teknologia, joka aiheuttaa hämmennystä ihmisissä, joilla ole itsellään kokemusta painoalasta. Digipaino ei ole erillinen painotekniikka sen osalta, miten kuvio materiaaliin painetaan. Digipainoon on yhdistetty useita eri teknologioita, joiden tärkein ero perinteisiin painomenetelmiin verrattuna on painomuotin puuttuminen. Toinen tärkeä ominaisuus on mahdollisuus käyttää painamiseen muuttuvia tietoja.

Sublimaatio

Oletko hakemassa pitkäaikaisia painotuotteita, joissa on erilaisia värejä ja korkea erotuskyky? Vaatteiden huippulaadukkaissa graafisissa kuvioissa, kodinkoristeissa ja mainostaulussa käytetään värillisen sublimaation prosessia, jolla saavutetaan elävä ja pitkäkestoinen kuvio. Se tarkoittaa, että taideteos siirretään sublimaatiopainossa alustaan korkeassa lämpötilassa kuumapainolla kaasumaisessa tilassa. Tämä painomenetelmä poikkeaa perinteisistä painomenetelmistä, koska nestemäinen vaihe jää pois.

Haemme tiimiin yrityksen edustajaa Suomessa!!!

– aktiivinen myynti
– yritysasiakkuuksien ylläpito ja uusien yritysasiakkaiden hakeminen
– asiakkaiden tarpeiden kartoitus ja niihin parhaiten ratkaisujen tarjoaminen
asiakkaan antamien tietojen pohjalta. Asiakkaina ovat yritykset, kiinteistökehittäjät, valtion laitokset, kunnat, yksityishenkilöt
– onnistuneiden myyntineuvottelujen toteuttaminen ja tarjousten laatiminen
– raportointi ja asiakirjojen hallinta
– osallistuminen julkisiin hankintamenettelyihin ja julkisten hankintojen toteuttaminen

Jos tämä tehtävä on sinua varten, ota yhteyttä.

Täytä lomake

Vajad infot või pakkumist?

Midagi pole selge?

Võtke meiega julgelt ühendust ja vastan meeleldi kõikidele teie küsimustele.